Ρολά ασφαλείας - Γκαραζόπορτες

Τα ρολά ασφαλείας  είναι η οικονομικότερη λύση για τη θωράκιση της περιουσίας σας.

Με μεγάλη γκάμα προϊόντων μπορούμε να βρούμε την ιδανική λύση για κάθε περίπτωση σε καταστήματα, χώρους πάρκινγκ και βιομηχανίες.

Όλα μας τα ρολά μπορούν να κινηθούν χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα, κατασκευάζονται στα μέτρα σας και βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή στο χρώμα της αρεσκείας σας.

Το ρολό ασφαλείας κλειστού τύπου είναι κατασκευασμένο από γαλβανισμένη λαμαρίνα 0,8 mm και παρέχει υψηλό δείκτη ασφάλειας. Κινείται σε κάθετους μεταλλικούς οδηγούς, στους οποίους τοποθετείται ειδικό λάστιχο με βουρτσάκι, για μείωση του θορύβου και επιπλέον στεγανοποίηση. Στο κάτω φύλλο του ρολού τοποθετείται ενισχυμένη γωνία για επιπλέον ενίσχυση της ασφάλειας και λάστιχο για στεγάνωση και αθόρυβο «πάτημα» του ρολού στο δάπεδο.

Ρολό ασφαλείαςΡολό ασφαλείαςΡολό ασφαλείας με ίσιο προφίλΡολό ασφαλείας με ίσιο προφίλ

Τα διάτρητα ρολά ασφαλείας παρέχουν προβολή των εμπορευμάτων επαγγελματικών χώρων, σε συνδυασμό με υψηλό δείκτη ασφάλειας και αισθητικής. Τα προφίλ ρολού διάτρητης γαλβανισμένης λαμαρίνας μας παρέχουν επιλογές ανάλογα με την ορατότητα που θέλουμε για τη βιτρίνα μας. Το προφίλ Φ3 διαθέτει πολύ πυκνή διάταξη οπών διαμέτρου 3 χιλιοστών για συνδυασμό υψηλής ασφάλειας και προβολή της βιτρίνας. Για μεγαλύτερη προβολή της βιτρίνας υπάρχει η επιλογή του προφίλ ρόμβου, το οποίο αποτελείται από τρύπες 3 εκατοστών και παρέχει ένα άριστο αποτέλεσμα ασφάλειας και αισθητικής. Η επιλογή της μεγάλης διάτρησης μας επιτρέπει τη μέγιστη προβολή της βιτρίνας με τρύπες στο προφίλ 6x9 εκατοστών. Σε ειδικές περιπτώσεις ρολών τοποθετείται πολυκαρβονικό τζαμάκι στις τρύπες αυτές παρέχοντας ορατότητα σε συνδυασμό με μόνωση του χώρου σας.

Ρολό ασφαλείας με διάτρηση ρόμβουΡολό ασφαλείας με διάτρηση Φ3Ρολό ασφαλείας καμπύλο με διάτρηση Φ3Ρολό ασφαλείας καμπύλο με διάτρηση Φ3

Τα δικτυωτά ρολά είναι κατασκευασμένα από μασίφ βέργες γαλβανισμένου σιδήρου και χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες:

  • Το μεγάλο μάτι για τη μέγιστη προβολή της βιτρίνας.
  • Το μεσαίο μάτι που συνδυάζει ασφάλεια με υψηλή ορατότητα.
  • Το μικρό μάτι που χρησιμοποιείται κυρίως στα κοσμηματοπωλεία εμποδίζοντας την είσοδο χεριού στη βιτρίνα λόγω της πυκνής του πλέξης.

Ρολό ασφαλείας δικτυωτόΡολό ασφαλείας δικτυωτό με μεγάλο μάτιΡολό ασφαλείας δικτυωτό με μεγάλο μάτιΡολό ασφαλείας δικτυωτό με μεγάλο μάτι

Τα διπλά ρολά με μόνωση πολυουρεθάνης είναι η λύση για χώρους που απαιτείται καλύτερη θερμομόνωση και ηχομόνωση. Είναι κατασκευασμένα από διπλό προφίλ λαμαρίνας ή αλουμινίου, στο κενό του οποίου τοποθετείται πολυουρεθάνη και παρέχουν πολύ υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Ρολό ασφαλείας με μόνωση πολυουρεθάνης και τζαμάκιαΡολό ασφαλείας με μόνωση πολυουρεθάνης και τζαμάκιαΡολό ασφαλείας με μόνωση πολυουρεθάνης και τζαμάκιαΡολό ασφαλείας με μόνωση πολυουρεθάνης και τζαμάκια

Γκαραζόπορτες

Οι πολύσπαστες πόρτες οροφής αποτελούνται από πάνελ διπλής γαλβανισμένης λαμαρίνας με μόνωση πολυουρεθάνης και διαθέτουν ειδικά λάστιχα στις τέσσερις πλευρές της πόρτας παρέχοντας περιμετρική στεγανοποίηση. Αποτελούν την ιδανική λύση για χώρους πάρκινγκ προσφέροντας ασφάλεια, μόνωση, αθόρυβη λειτουργία και τέλειο οπτικό αποτέλεσμα.