Πόρτες ασφαλείας

Θωρακίστε με τις πόρτες ασφαλείας μας την οικία σας, οι οποίες παρέχουν την καλύτερη σχέση ποιότητας, ασφάλειας και τιμής. Οι πόρτες μας είναι κατασκευασμένες για να εξασφαλίσουν την πλήρη ασφάλεια της οικογένειάς σας, διατηρώντας παράλληλα και άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.

Κατασκευάζονται στην Ελλάδα με κορυφαία υλικά για τα την αποφυγή παραμόρφωσης σε βάθος χρόνου. Η θωράκιση της πόρτας αποτελείται από γαλβανισμένη λαμαρίνα, η οποία ενισχύεται από τρεις κάθετες γαλβανισμένες νευρώσεις στην εσωτερική πλευρά της πόρτας.

Λόγω της στιβαρής κατασκευής τοποθετούνται ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες βαρέως τύπου.

Η πόρτα διαθέτει σύρτη μερικού ανοίγματος, πανοραμικό ματάκι και ρυθμιζόμενο ανεμοφράκτη στο κάτω μέρος του πλαισίου της. Το σύστημα πολλαπλών κλειδωμάτων ενισχύει η κλειδαριά CIPIERRE με ΙΤ01-100% πιστοποίηση Ιταλικής κατασκευής κλειδαριών ασφαλείας, καθώς και ένας κύλινδρος με ατσάλινο αμυντικό θώρακα της Ιταλικής MG SERRATURE. Οι πόρτες μας κατασκευάζονται στα μέτρα σας και διαθέτουν τεράστια γκάμα επιλογών σε σχέδια και χρώματα εξασφαλίζοντας άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Πόρτα ασφαλείας λάκαςΠόρτα ασφαλείας ξύλου δρυςΠόρτα ασφαλείας ξύλου τεχνητός δρυςΠόρτα ασφαλείας ξύλου laminate